Lev ett långt och hälsosamt liv!

Genom att prenumerera på nyhetsbrevet så får du fakta och tips angående aktuella ämne på temat kost, träning och hälsa. Direkt i inboxen. Allt med fokus på att leva ett långt och hälsosamt liv.

Det här får du:

  • Nyheter som gör dig friskare och gladare
  • Fakta som ökar din kunskap inom kost och hälsa
  • Information om den senaste forskningen 
  • Tips på vad du kan göra för att leva ett långt och hälsosamt liv
  • Hjälp att nå en hälsosam vikt och livsstil

Och självklart så kommer du att få följa mig och min resa för att bli 100 år gammal!

Populära artiklar

medelhavskost

Medelhavskost

Vill du äta hälsosamt och leva längre så medelhavskost en bra grund. Denna kost är nämligen en av de mest studerade i världen. Grunden i medelhavskost är bra mat med fokus på långsamma kolhydrater, mycket frukt och grönsaker och ett relativt högt intag av nyttiga fetter.

Läs mer »
BMI kvinna tabell

Vad är BMI och hur räknar man ut sitt BMI?

BMI, Body Mass Index, är ett enkelt verktyg för att räkna fram om du väger för mycket eller för lite. BMI har fått en bred acceptans i samhället tack vore dess enkelhet både att utföra och att tolka resultatet. Att ha ett för högt eller för lågt BMI kan innebära hälsorisker för både män och kvinnor.

Läs mer »
Är kaffe nyttigt

Är kaffe nyttigt? 

Kaffe är älskat av många, framför allt här uppe i norr. Trots detta så ställs frågan ofta om kaffe är bra eller dåligt för oss människor. Som med mycket annat så är kaffe bra för oss i rimliga mängder, medan överkonsumtion är dåligt för oss. 

Läs mer »