Boka Jonny som föreläsare till ditt event eller företag

Jonny brinner för hälsa, kost och träning och drivs av möjligheten att påverka andra till ett långt och hälsosamt liv. Han eget mål är att bli en frisk 100-åring.

Jonnys föreläsningar handlar om hur man lever för att må bra och leva (frisk) länge. Allt för många bortser från kraften av bra sömn, rätt kost och regelbunden rörelse. Han började själv med en omfattande livsstilsförändring den dag hans dotter frågade: “Pappa, när kommer du att dö?” 

Jonny är utbildad kostrådgivare och personlig tränar samt har läst kurser i kost & hälsa och relaterade ämnen på universitetet. Hans föreläsningar är på samma ämnen och du kan hitta exempel längre ner. 

Mitt mål är att hjälpa människor utan erfarenhet av kost och träning att bygga en grund för ett långt och hälsosamt liv.

Föreläsare

Jonny Rosengren

Exempel på föreläsningar som Jonny ger är:

Lev till 100” – Vad är det egentligen som påverkar hur gamla vi blir och vad behöver vi göra för att skapa förutsättningar för ett långt och hälsosamt liv.

Ät dig frisk (och hälsosamt smal)” – Vad ska man äta för att hålla sig sund och frisk? Hur gör man för att gå ner i vikt? Varför går nästan alla som bantar upp i vikt igen?

En föreläsning kan anpassas för målgruppen och vi tar ofta fram skräddarsydda utbildningar. Normalt är en föreläsning 1-2 timmar. Kontakta oss gärna för offert: jonny@levtillhundra.se